Shtetet e Bashkuara Port Ajrore të hyrjes

Në Portin e hyrjes, Shtetet e Bashkuara oficerët e doganave dhe Mbrojtjes Kufitare kryen politikën dhe procedurat e emigracionit. Ata inspektojë bagazheve, kontrolluar dokumentet e udhëtimit si pasaportat dhe vizat, dhe të përcaktojë nëse udhëtari të huaj është e pranueshme në Shtetet e Bashkuara.

Special care

Ja lista e një port ajrore të hyrjes (Air NP), një aeroport që ofron shërbime doganore dhe emigracionit për fluturimet hyrëse. Këto janë aeroportet që shërben si një port fillestare të hyrjes për vizitorët e huaj që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. (Të jetë i sigurt për të lexuar “Çfarë ndodh në Portin e hyrjes (NP)?” dhe “Bazat e papranueshmërisë (Pranimi mohuar) në Shtetet e Bashkuara“).

Shtetet e Bashkuara Port Ajrore të hyrjes (Air NP)
Alaska
Ankorim Ted Stevens Anchorage Aeroporti Ndërkombëtar i ANC
Fairbanks Fai Fairbanks Aeroporti Ndërkombëtar
Juneau Juneau Aeroporti Ndërkombëtar JNU
Arizona
Feniks Phoenix Sky Harbor International Airport PHX
Tucson Tucson Aeroporti Ndërkombëtar i TUS
Yuma Yuma Aeroporti Ndërkombëtar i Yum
Kaliforni
Fresno Fresno Yosemite Aeroporti Ndërkombëtar FAT
Los Anxhelos Los Angeles International Airport LAX
Oakland Oakland Aeroporti Ndërkombëtar i OAK
Ontario LA / Ontario Aeroporti Ndërkombëtar i ONT
Sacramento Sacramento Aeroporti Ndërkombëtar SMF
San Diego San Diego Aeroporti Ndërkombëtar SAN
San Francisko San Francisco Aeroportit Ndërkombëtar SFO
San Jose San Jose Aeroporti Ndërkombëtar SJC
Kolorado
Denver Aeroporti Ndërkombëtar i Denverit DEN
Connecticut
Windsor Locks Bradley International Airport BDL
Florida
Fort Lauderdale Fort Lauderdale Ekzekutiv Aeroporti FXE
Fort Lauderdale Fort Lauderdale Hollywood International Airport FLL
Jacksonville Jacksonville Aeroporti Ndërkombëtar Jax
Key West Key West Aeroporti Ndërkombëtar EYW
Miami Kendall-Tamiami Ekzekutiv Aeroportit TMB
Miami Opa-locka Aeroportit opf
Miami Miami International Airport MIA
Orlando Orlando Aeroporti Ndërkombëtar i ZKK-së
Orlando Orlando Sanford Aeroporti Ndërkombëtar SFB
Palm Beach Palm Beach International Airport PBI
Sarasota dhe Bradenton Sarasota-Bradenton Aeroporti Ndërkombëtar SRQ
Fort Myers Southwest Florida Aeroportit Ndërkombëtar RSW
Fort Pierce St. Lucie County Aeroporti Ndërkombëtar fpr
St. Petersburg St. Petersburg-Clearwater International Airport PIE
Tampa Tampa Aeroporti Ndërkombëtar TPA
Gjeorgji
Atlanta Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport ATL
Hawaii
Honolulu Honolulu Aeroportit Ndërkombëtar HNL
Kailua-Kona Kona Aeroporti Ndërkombëtar i AOK
Illinois
Çikago Aeroporti Ndërkombëtar i Çikagos Midway MDW
Çikago O'Hare International Airport ord
Moline Quad Qyteti Aeroporti Ndërkombëtar MLI
Rockford, Illinois Aeroporti Ndërkombëtar i Çikagos Rockford Chr
Springfield, Illinois Abraham Lincoln Capital Aeroportit SPI
Indiana
Indianapolis Indianapolis Aeroporti Ndërkombëtar i IND
Kentucky
Cincinnati, Ohio Cincinnati / Northern Kentucky Aeroporti Ndërkombëtar i CVG
Louisiana
New Orleans Louis Armstrong New Orleans Aeroporti Ndërkombëtar MSY
Maine
Bangor Bangor Aeroporti Ndërkombëtar i BGR
Çimento portland Portland International Jetport PWM
Maryland
Baltimore dhe Washington, DC. Baltimore-Washington Aeroporti Ndërkombëtar BWI
Massachusetts
Boston Aeroporti Ndërkombëtar Logan BOS
Michigan
Detroit Detroit Metropolitan Wayne County Aeroporti DTW
Lansing Capital Rajoni Aeroporti Ndërkombëtar i LAN
Minnesota
International Falls Aeroporti Ndërkombëtar i bie INL
Mineapolis - Shën Pali Minneapolis-Saint Paul Aeroporti Ndërkombëtar i MSP
Misuri
Kansas City Kansas City Aeroporti Ndërkombëtar i MCI
St. Louis Lambert-St. Louis Aeroporti Ndërkombëtar STL
Nevada
Las Vegas McCarran Aeroporti Ndërkombëtar LAS
Reno Reno-Tahoe Aeroporti Ndërkombëtar RNO
New Hampshire
Manchester Manchester-Boston Rajonale Aeroportit MHT
Portsmouth Portsmouth Aeroporti Ndërkombëtar në PSM Pease
New Jersey
Newark Newark Liberty International Airport RPH
New Mexico
Albuquerque Albuquerque Ndërkombëtare Sunport ABQ
Nju Jork
Albany Albany Aeroporti Ndërkombëtar ALB
Buall Buffalo Niagara International Airport buf
Nju Jork John F. Kennedy International Airport JFK
Nju Jork Aeroporti LaGuardia LGA
North Carolina
Charlotte Charlotte Douglas Aeroporti Ndërkombëtar CLT
Raleigh dhe Durham Raleigh-Durham Aeroporti Ndërkombëtar RDU
Wilmington Aeroporti Ndërkombëtar i Wilmington ILM
Ohio
Cleveland Cleveland Hopkins Aeroporti Ndërkombëtar i AVL
Sandusky Griffing Sandusky Aeroporti SKY
Columbus Porti Kolombi Aeroporti Ndërkombëtar CMH
Columbus Rickenbacker Aeroporti Ndërkombëtar LCK
Oregon
Çimento portland Portland Aeroporti Ndërkombëtar PDX
Pennsylvania
Erie Erie Aeroporti Ndërkombëtar ERI
Filadelfia Aeroporti Ndërkombëtar i Filadelfias ISHP
Pittsburgh Aeroporti Ndërkombëtar i PIT Pittsburgh
Rhode Island
Zot dhe Newport T. F. Aeroporti PVD gjelbër
South Carolina
Charleston Charleston Aeroporti Ndërkombëtar CHS
Greenville Qendra Donaldson Aeroporti DPD
Tennessee
Memphis Memphis Aeroporti Ndërkombëtar i MEM-it
Nashville Nashville Aeroporti Ndërkombëtar BNA
Texas
Austin Austin-Bergstrom Aeroporti Ndërkombëtar AUS
Brownsville Brownsville / e Jugut Padre Island International Airport BRO
Dallas dhe Fort Worth Dallas-Fort Worth International Airport DFW
Del Rio Del Rio Aeroporti Ndërkombëtar DRT
El Paso Aeroporti Ndërkombëtar i El Paso ELP
Houston George Bush Intercontinental Aeroporti IAH
Laredo Laredo Aeroporti Ndërkombëtar LRD
McAllen McAllen Miller Aeroporti Ndërkombëtar i MEF-it
San Antonio San Antonio Aeroporti Ndërkombëtar i SAT
Utah
Salt Lake City Salt Lake City Aeroporti Ndërkombëtar SLC
Virginia
Norfolk Aeroporti Ndërkombëtar i ORF Norfolk
Richmond Richmond International Airport KIR
Washington, DC. Washington Dulles International Airport IAD
Washington
Bellingham Bellingham Aeroporti Ndërkombëtar bli
Kenmore Kenmore Air liman KEH
Seattle Mbreti Qarkut Aeroporti Ndërkombëtar i BFI
Seattle Seattle-Tacoma Aeroporti Ndërkombëtar VSM
Seattle Kenmore Air në Liqenin e Bashkimit LKE
Spokane Spokane International Airport geg
Wisconsin
Milwaukee Aeroporti Ndërkombëtar i Përgjithshëm Mitchell MKE


Searching Për më shumë informacion?check immigration status KONTROLLO STATUSI JUAJ RASTIT
Track statusin e aplikimit tuaj të emigracionit apo kërkesë për vizë.

find uscis immigration office location GJENI NJE ZYRA USCIS pranë JU
Gjeni fushën më të afërt ose zyra ndërkombëtare USCIS

schedule uscis immigration appointment Bëni një takim
Të planifikojë një takim të lirë për të vizituar një zyrë lokale të USCIS dhe për të marrë përgjigje në rastin tuaj

Kliko për Flag Translation


Edit Translation

Searching Për më shumë informacion?check immigration status KONTROLLO STATUSI JUAJ RASTIT
Track statusin e aplikimit tuaj të emigracionit apo kërkesë për vizë.

find uscis immigration office location GJENI NJE ZYRA USCIS pranë JU
Gjeni fushën më të afërt ose zyra ndërkombëtare USCIS

schedule uscis immigration appointment Bëni një takim
Të planifikojë një takim të lirë për të vizituar një zyrë lokale të USCIS dhe për të marrë përgjigje në rastin tuaj

Kliko për Flag Translation


Edit Translation

SHBA Emigracioni, SHBA Visa, Green Card Application, Shtetësisë dhe Emigracionit të SHBA Sherbime

Shtetet e Bashkuara Port Ajrore të hyrjes

Në Portin e hyrjes, Shtetet e Bashkuara oficerët e doganave dhe Mbrojtjes Kufitare kryen politikën dhe procedurat e emigracionit. Ata inspektojë bagazheve, kontrolluar dokumentet e udhëtimit si pasaportat dhe vizat, dhe të përcaktojë nëse udhëtari të huaj është e pranueshme në Shtetet e Bashkuara.

Special care

Ja lista e një port ajrore të hyrjes (Air NP), një aeroport që ofron shërbime doganore dhe emigracionit për fluturimet hyrëse. Këto janë aeroportet që shërben si një port fillestare të hyrjes për vizitorët e huaj që vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. (Të jetë i sigurt për të lexuar “Çfarë ndodh në Portin e hyrjes (NP)?” dhe “Bazat e papranueshmërisë (Pranimi mohuar) në Shtetet e Bashkuara“).

Shtetet e Bashkuara Port Ajrore të hyrjes (Air NP)
Alaska
Ankorim Ted Stevens Anchorage Aeroporti Ndërkombëtar i ANC
Fairbanks Fai Fairbanks Aeroporti Ndërkombëtar
Juneau Juneau Aeroporti Ndërkombëtar JNU
Arizona
Feniks Phoenix Sky Harbor International Airport PHX
Tucson Tucson Aeroporti Ndërkombëtar i TUS
Yuma Yuma Aeroporti Ndërkombëtar i Yum
Kaliforni
Fresno Fresno Yosemite Aeroporti Ndërkombëtar FAT
Los Anxhelos Los Angeles International Airport LAX
Oakland Oakland Aeroporti Ndërkombëtar i OAK
Ontario LA / Ontario Aeroporti Ndërkombëtar i ONT
Sacramento Sacramento Aeroporti Ndërkombëtar SMF
San Diego San Diego Aeroporti Ndërkombëtar SAN
San Francisko San Francisco Aeroportit Ndërkombëtar SFO
San Jose San Jose Aeroporti Ndërkombëtar SJC
Kolorado
Denver Aeroporti Ndërkombëtar i Denverit DEN
Connecticut
Windsor Locks Bradley International Airport BDL
Florida
Fort Lauderdale Fort Lauderdale Ekzekutiv Aeroporti FXE
Fort Lauderdale Fort Lauderdale Hollywood International Airport FLL
Jacksonville Jacksonville Aeroporti Ndërkombëtar Jax
Key West Key West Aeroporti Ndërkombëtar EYW
Miami Kendall-Tamiami Ekzekutiv Aeroportit TMB
Miami Opa-locka Aeroportit opf
Miami Miami International Airport MIA
Orlando Orlando Aeroporti Ndërkombëtar i ZKK-së
Orlando Orlando Sanford Aeroporti Ndërkombëtar SFB
Palm Beach Palm Beach International Airport PBI
Sarasota dhe Bradenton Sarasota-Bradenton Aeroporti Ndërkombëtar SRQ
Fort Myers Southwest Florida Aeroportit Ndërkombëtar RSW
Fort Pierce St. Lucie County Aeroporti Ndërkombëtar fpr
St. Petersburg St. Petersburg-Clearwater International Airport PIE
Tampa Tampa Aeroporti Ndërkombëtar TPA
Gjeorgji
Atlanta Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport ATL
Hawaii
Honolulu Honolulu Aeroportit Ndërkombëtar HNL
Kailua-Kona Kona Aeroporti Ndërkombëtar i AOK
Illinois
Çikago Aeroporti Ndërkombëtar i Çikagos Midway MDW
Çikago O'Hare International Airport ord
Moline Quad Qyteti Aeroporti Ndërkombëtar MLI
Rockford, Illinois Aeroporti Ndërkombëtar i Çikagos Rockford Chr
Springfield, Illinois Abraham Lincoln Capital Aeroportit SPI
Indiana
Indianapolis Indianapolis Aeroporti Ndërkombëtar i IND
Kentucky
Cincinnati, Ohio Cincinnati / Northern Kentucky Aeroporti Ndërkombëtar i CVG
Louisiana
New Orleans Louis Armstrong New Orleans Aeroporti Ndërkombëtar MSY
Maine
Bangor Bangor Aeroporti Ndërkombëtar i BGR
Çimento portland Portland International Jetport PWM
Maryland
Baltimore dhe Washington, DC. Baltimore-Washington Aeroporti Ndërkombëtar BWI
Massachusetts
Boston Aeroporti Ndërkombëtar Logan BOS
Michigan
Detroit Detroit Metropolitan Wayne County Aeroporti DTW
Lansing Capital Rajoni Aeroporti Ndërkombëtar i LAN
Minnesota
International Falls Aeroporti Ndërkombëtar i bie INL
Mineapolis - Shën Pali Minneapolis-Saint Paul Aeroporti Ndërkombëtar i MSP
Misuri
Kansas City Kansas City Aeroporti Ndërkombëtar i MCI
St. Louis Lambert-St. Louis Aeroporti Ndërkombëtar STL
Nevada
Las Vegas McCarran Aeroporti Ndërkombëtar LAS
Reno Reno-Tahoe Aeroporti Ndërkombëtar RNO
New Hampshire
Manchester Manchester-Boston Rajonale Aeroportit MHT
Portsmouth Portsmouth Aeroporti Ndërkombëtar në PSM Pease
New Jersey
Newark Newark Liberty International Airport RPH
New Mexico
Albuquerque Albuquerque Ndërkombëtare Sunport ABQ
Nju Jork
Albany Albany Aeroporti Ndërkombëtar ALB
Buall Buffalo Niagara International Airport buf
Nju Jork John F. Kennedy International Airport JFK
Nju Jork Aeroporti LaGuardia LGA
North Carolina
Charlotte Charlotte Douglas Aeroporti Ndërkombëtar CLT
Raleigh dhe Durham Raleigh-Durham Aeroporti Ndërkombëtar RDU
Wilmington Aeroporti Ndërkombëtar i Wilmington ILM
Ohio
Cleveland Cleveland Hopkins Aeroporti Ndërkombëtar i AVL
Sandusky Griffing Sandusky Aeroporti SKY
Columbus Porti Kolombi Aeroporti Ndërkombëtar CMH
Columbus Rickenbacker Aeroporti Ndërkombëtar LCK
Oregon
Çimento portland Portland Aeroporti Ndërkombëtar PDX
Pennsylvania
Erie Erie Aeroporti Ndërkombëtar ERI
Filadelfia Aeroporti Ndërkombëtar i Filadelfias ISHP
Pittsburgh Aeroporti Ndërkombëtar i PIT Pittsburgh
Rhode Island
Zot dhe Newport T. F. Aeroporti PVD gjelbër
South Carolina
Charleston Charleston Aeroporti Ndërkombëtar CHS
Greenville Qendra Donaldson Aeroporti DPD
Tennessee
Memphis Memphis Aeroporti Ndërkombëtar i MEM-it
Nashville Nashville Aeroporti Ndërkombëtar BNA
Texas
Austin Austin-Bergstrom Aeroporti Ndërkombëtar AUS
Brownsville Brownsville / e Jugut Padre Island International Airport BRO
Dallas dhe Fort Worth Dallas-Fort Worth International Airport DFW
Del Rio Del Rio Aeroporti Ndërkombëtar DRT
El Paso Aeroporti Ndërkombëtar i El Paso ELP
Houston George Bush Intercontinental Aeroporti IAH
Laredo Laredo Aeroporti Ndërkombëtar LRD
McAllen McAllen Miller Aeroporti Ndërkombëtar i MEF-it
San Antonio San Antonio Aeroporti Ndërkombëtar i SAT
Utah
Salt Lake City Salt Lake City Aeroporti Ndërkombëtar SLC
Virginia
Norfolk Aeroporti Ndërkombëtar i ORF Norfolk
Richmond Richmond International Airport KIR
Washington, DC. Washington Dulles International Airport IAD
Washington
Bellingham Bellingham Aeroporti Ndërkombëtar bli
Kenmore Kenmore Air liman KEH
Seattle Mbreti Qarkut Aeroporti Ndërkombëtar i BFI
Seattle Seattle-Tacoma Aeroporti Ndërkombëtar VSM
Seattle Kenmore Air në Liqenin e Bashkimit LKE
Spokane Spokane International Airport geg
Wisconsin
Milwaukee Aeroporti Ndërkombëtar i Përgjithshëm Mitchell MKE


backtotop