K-1 intervistës për vizë Përvoja në Ambasadën e SHBA (Manila, Filipinet)

Këtu është Përvoja e SHBA Ambasada e mia në Filipine Manila Intervista.

Data Intervista: Janar 17, 2006

Kam qëndruar në Lotus Garden Hotel në Ermita. Kjo është ndoshta 10 minuta udhëtim taksi nga ambasada e SHBA në Manila, Filipinet. Kam qëndruar atje gjatë provimin e mia mjekësore e cila u mbajt një javë para intervistës. I liked në hotel, sepse përveç të bukur dhe të rregullt, shërbimi hotel ishte gjithashtu i madh. Ajo është gjithashtu i afërt me vendin e provimit mjekësor, vetëm një bllok nga St. Ndërtimin e luke Extension, ku ata e bëjnë provimin mjekësore për të gjitha Shtetet e Bashkuara. Aplikantët e vizave. Disa SHBA. Aplikantët për vizë qëndruar në hotel Miramar (ndodhet përballë Ambasadës së SHBA).

Unë kam qenë duke u përgatitur për emërimin tim të madh rreth 3 o’ orën në mëngjes. Unë i realizuar artistikisht ambasadës do të jetë të mbushur me njerëz. I ardhur jashtë U.S Manila. Ambasada rreth 3:40 jam dhe unë ishte e drejtë, ka pasur kaq shumë njerëz tashmë, pritjes në linjë dhe disa ulur. Kam dëgjuar disa prej tyre janë tashmë atje në fillim të 2 o’ orën në mëngjes.

Para se rojet e sigurisë le brenda ambasadës duke pritur derdhur, ata kontrolluan letrën tonë Emërimi dhe ID te vlefshme (me foto). Ai kontrollohet herë të aplikantëve emërimin shumë dhe na udhëzoi të cilat e linjës për t'u bashkuar. SHBA. Aplikantët për vizë janë rregulluar sipas kohës së tyre emërimit.

Ne ishim të ulur në të derdhur e pritjes deri rreth 6:30 siç është përcaktuar kohën tonë takim. Kur U.S. Ambasada në fund u hap, një tjetër roje kontrolluar letrën tonë emërimin dhe ID te vlefshme (me foto). Po! AGAIN. Me hyrjen brenda ndërtesës ambasadës, kemi kaluar nëpër një skaner. Ne u tha për të fikur cellphones tonë dhe u kërkua që të depozitojë telefonat për një kundër. Ata që lënë cellphones e tyre në banak iu dha një faqe cung kërkesën për të kërkuar atë më vonë pas intervistës. Unë nuk kanë për të luftuar turmës atje, sepse unë tashmë e dinte që unë kisha për të lënë telefonin tim në counter (nga leximi përvojat e kërkuesit të tjerë në internet). Kam dëgjuar ajo zgjat më shumë për të marrë atë përsëri për shkak se në qoftë se ka shumë aplikantë që të lënë cellphones tyre, ju do të duhet të presin në rradhë përsëri. Kjo është arsyeja pse unë nuk kam sjellë shumë e mia. I lënë në dhomën time hotelit.

Brenda dhomës Emigruese Viza, ne kemi qenë të rreshtuar në zonën e stendat e biletave. Atje, kemi treguar letrën tonë takim, DS 156, DS157, dhe DS156K dhe dëshminë e pagesës; sende të caktuara kërkoi pasaportën time dhe i thashë atij se ekuipazhi në Shën Luka Extension mori kur kam pasur emërimin tim mjekësore (ajo është pjesë e St. Procesi i luke që ata marrin aplikantët pasaportën dhe do t'ia dërgojë atë në ambasadë). Një tjetër U.S. Stafit të ambasadës në hyrje mori 2 grupe të DS 156 dhe 157 (kapëse grupe A dhe B) dhe DS 156K. Unë jam mirënjohës që formularët e mi ishin ngritur plotësisht deri për shkak se disa aplikantë PRANUAR format e tyre prapa dhe u pyetën për të mbushur linjat e zhdukur. Që vetëm shkaktuar vonesa më shumë për ta.

Ne u kërkuar që të ulen dhe të presin për emrin tonë që do të quhet ose në X Window ose Y. U.S Manila. Ambasada e përdorur folësit indirekte në paging për emrin tonë dhe të na drejtuar e cila dritare për të shkuar. I është dhënë numri im i emërimit cung. Kjo kohë, Unë dhe pjesa tjetër e aplikantëve duhet të qëndrojnë të përqëndruara në monitor ku ata flash numrat e së bashku me numrin dhomë fjetjeje e vogël, në të cilën aplikanti duhet të shkoni. Ne ishim të përqëndruar të gjithë në monitor, sepse numrat nuk ishin flashed ose e quajtur në mënyrë. Bordet ndezje është e vendosur në frontin ku të gjithë aplikantët kërkohet që të ulen.

Cubes të ndryshme që ne kemi nevojë për të shkuar ishin të drejtuar nga intervistues Tagalogisht. Ka një banesë-paneled xhami mes jush dhe intervistuesit. Intervistuesi Tagalogisht kontrollon dhe vendos nëse janë apo jo dokumentet tona janë të plota. Ata nuk e bëjnë vendimet përfundimtare, por ata e bëjnë përpara raportet e tyre për të konsullit. Të gjitha U.S. Aplikantët për vizë duhet të intervistuar nga ana e tyre e parë, para se të ballafaqohet zyrtari konsullor U.S.

Kur ajo ishte ana ime, SHBA Ambasada filipinase intervistuesi pyeti për dorën e saj mbi fotot tona, email, Kartat Unë kam marrë nga fejuarin tim ", Certifikata e lindjes mi, Pastrimi NBI, Nën betim of Support(noterizuar), W-2&1040 forma të (Unë kam dhënë e fundit fejuarit tim tre vjet). Si unë dorëzoi dokumentet e mia e saj ajo pyeti mua disa pyetje si;

 • emrin tim
 • Kërkuesi emrin tim
 • marrëdhëniet e mia me kërkuesit e mi
 • se si kam takuar fejuarin tim
 • kur u takuam
 • kur ishte hera e fundit u takuam
 • kemi parë njëri-tjetrin në person
 • disa pyetje në lidhje me historinë tonë të dashurisë
 • çfarë fejuarin tim’ ka për të jetuar
 • kur është e ditëlindjen e tij
 • kam takuar prindërit e tij

Ndërsa unë jam përgjigjur në pyetjet e intervistuesit e mi filipinase, Ajo ishte gjithashtu skanimit në veprat e mia letër dhe shikuar në disa nga fotot tona dhe detajet kam shkruar më poshtë secila foto. Ajo buzëqeshi në mua dhe më tha se letrat e mia ishin të plota dhe më dha një kompliment të mënyrës e rregulluar letrat e mia. Kjo ndjehet mirë duke ditur punon shumë unë do të bërë rregullimin e këtyre dokumenteve dhe pasting ato fotot. Pasi që ajo më dha përsëri disa dokumenteve, ajo më tregoi letër fejuarit tim punon shumë, folder ai ia dërgoi peticion mua dhe buzëqeshi në mua përsëri duke thënë se gazeta fejuarit tim ishin gjithashtu të plotë dhe të organizuar mirë. Ah!!!! komplimente dyfishtë. Ajo ndjehet shumë e shumë të mira. Ajo dukej miqësore dhe në humor të mirë. I guess I nuk e dha dhimbje koke saj me letrat e mia. Disa aplikantët e tjerë filipinase tha, Ata u pyetën më shumë pyetje nga intervistues tyre Tagalogisht. Unë mendoj se varet kush e trajtimit rastin tuaj. Unë jam mirënjohës që unë nuk ishte nervoz atë ditë. Unë e dinte të gjitha për të dhënat e mia dashur të rëndësishme dhe marrëdhëniet tona është e vërtetë. Unë jam duke menduar se ata e bëjnë të gjitha këto pyetje kontrolluar dhe për të kontrolluar dhe kapur marrëdhëniet e mashtrimit. Ajo më dha numrin e mia, më tha që të ulen dhe të shikojnë për numrin e mia në bordin keq për gjurmët e gishtrinjve tim. Ajo më urdhëro Good luck.

Pesë minuta më vonë, Unë u bëri thirrje për gjurmët e gishtrinjve. Ajo ishte e shpejtë. Atëherë unë kisha për të pritur sërish…presin për numrin e mia për intervistë konsulli. Unë kam qenë pak nervoz këtë kohë, sepse kam parë disa të SHBA shokët. Aplikantët për vizë qan pas vijnë nga SHBA. dhomë konsull. Më vonë numri im ishte flashed dhe unë shkova në dhomë u caktova për të shkuar. Brenda dhomës, I buzëqeshi dhe përshëndeti Konsulli amerikan, ai ishte në 40 e tij të′me. Unë u pyet për të ngritur dorën time të djathtë dhe të marrë betimin për të treguar të vërtetën. Pastaj ai më tha që të ulen dhe të kemi pasur në intervistë e duhur. Ai nuk pyeti shumë pyetje, ai e kontrolluar dokumentet e mia të parë (këto janë letrat që intervistuesi filipinase dorëzuar saj) dhe e pyeti pastaj ai më kërkoi;

 • kur ishte I dhe dhëndër tim’ flisni fundit ose pa njëri-tjetrin?

Unë i thashë atij që ne folëm në telefon vetëm lastnight para se të shkoja në shtrat. I thashë se fejuarin tim’ dhe unë nuk eveyday chat, ne e shohim njëri-tjetrin në Webcam dhe flasin në telefon gati dy herë në ditë. I pritur për pyetjen e tij të ardhshëm. Ai scan dokumentet përsëri, ai heshtje lexuar disa biseda mostër dhe e-mail ne dorëzuar, shikuar në fotot tona së bashku gjatë ,Vizita dhëndër tim dhe shikoi mua përsëri. Pastaj ai pyeti përsëri.

 • çfarë është puna dhëndër tim?
 • pyetur nëse mua dhe prindërit e dhëndër tim e kanë parë njëri-tjetrin në person

Unë u përgjigja atë për punën fejuarit tim dhe i thashë atij se unë dhe prindërit e tij nuk e kanë parë në person ende, por kemi biseduar në telefon. Unë kam qenë duke pritur për pyetjen e tij të ardhshëm, por ai nuk pyeti më. Unë kam qenë pak i befasuar, sepse shumica e kandidatëve që u intervistuan më tha Konsulli i pyeti disa pyetje. Unë besoj se ato shumë sepse shumë prej tyre desh kaq shumë kohë brenda stendat e konsullit të SHBA-së.

Ai nuk pyeti përsëri. Konsulli amerikan mori afishe e madhe diagonalisht shirita jeshile dhe e bardhë me të shkruar MIRATOHET IV, një pirg të ishte clipped në fund të dritares xhami. Ka një tjetër rafte pranë tij, por nuk e di se çfarë ato janë. Unë kam qenë i kënaqur ai mori një që thotë se miratuar. Ai tha se ne jemi duke bërë dhe më tha që të i kushtoj vëmendje të bordit keq numrin dhe të presin për numrin tim. Ai nuk më tha, nëse unë jam i miratuar ose jo, por duke parë se ai ishte miratuar gjemb mban, edhe pse ai nuk e kishte ngjit atë në dosjen time akoma më bëri të mendoj Unë jam i miratuar. E falenderova dhe u larguan nga salla. Disa aplikantët e tjerë, ato që janë ende duke pritur për numrin e tyre që do të quhet, ishin të pyesin pse unë dola nga dhoma tashmë. Intervista ime ishte shumë e shkurtër.

Dokumentet tona personale (foto, kërmill mail, fatura) u kthyen në dritare 35. Të gjitha dokumentet financiare të janë mbajtur nga ambasada amerikane. Kur u thirra, njeriu në një dritare 35 më dha aa shqip rozë dhe tha se unë kam për të vazhduar në DELBROS të paguajnë për tarifën e ofrimit të vizave. Kjo është koha që kam ndjerë lirohet dhe këtë herë unë jam i sigurt se unë jam i miratuar. Unë kam qenë aq i lumtur.

Për aplikantët e këtyre Vizave të SHBA, Nëse keni humbur duke parë gjemb ndërsa në kubike konsullit të, ju mund të provoni dhe do të marrë një vështrim të shpejtë, gjatë këtij hapi të fundit. Afishe duhet të jetë në pjesën e poshtme të mbuluar tuaj dosje. Duhet të jeni të merren në AR (Shqyrtimi administrativ), ju do të dini në këtë pjesën e fundit, si ata do të ju jap një letër që thotë se në mënyrë. Personi në këtë kundër do të ju them se ju jeni të vërtetë në Shqyrtimi administrativ dhe të presin për këshilla të mëtejshme nga ambasada.

I paguar Php315 në Ambasadën e SHBA Arka. Unë dhe disa të tjera U.S. Aplikantët e vizave ishin të kënaqur që ne u miratuan. Në pak ditë se isha e përpunimit, Unë përfundimisht takuar disa Aplikantët për vizë të SHBA në Manila. Aplikantët për vizë për SHBA atje, K-1, ose K-2 dhe aplikantët e tjerë Visa, rrugën tuaj do të kalojnë në ndërtesë ekzaminim mjekësor, ngushtë internet kafe për të hoteleve të ndryshme pranë ambasadës, ju do të takohen miqtë apo shokët si ju shkoni nëpër procesin. Pasi kam marrë K-1 ofrimit të Vizave fatura ime, Unë nxitoi prapa në Lotus Kopshti Hotel. Isha aq i lumtur dhe ishte aq i ngacmuar. Unë nuk mund të presin për të treguar fejuarin tim’ se kërkesa jonë u aprovua. Për një kohë kam menduar se unë duhet të kanë sjellë shumë e mia, por pastaj duke parë linjë të gjatë e aplikantëve në pritje për të marrë shumë e tyre prapa brenda ambasadës, Unë mendova se e mori vendimin drejtën e lënë shumë e mia në hotel.

goodluck visa interview, us visa interview manila, fiancee visa experience manila, manila visa k1 experienceUnë u miratua dhe ne fund do të jetë me njëri-tjetrin përsëri, dhe këtë herë, e saj e mban. Tre ditë më vonë, I kam vizë. Me të vërtetë, Zoti është aq i mirë!!! Kur shkova jashtë ambasadës, Unë pashë grupe të zonjat që janë në kërkim kaq të trishtuar, zbatimin e tyre u vënë në Rishikimi administrativ. I vinte keq për vonesën e dokumenteve të tyre dhe të përpunimit të vizave. Për ata aplikantë që do të ketë së shpejti intervistën e tyre, të jetë i sigurt që ju keni dokumente tuaj të plotë dhe sigurohuni që ju dini whats në formë tuaj, e di inputeve tuaj, mbani mend datat e rëndësishme dhe vetëm të jenë të gatshëm për çdo gjë intervistuesit mund të pyesin. Nuk ka asgjë për t'u frikësuar në lidhje me, sa kohë që ju e dini dhëndër tuaj / dhënat bashkëshortit dhe marrëdhënia juaj është për të vërtetë. Është në rregull të jetë nervor, por mos kini frikë. Vetëm të veten dhe mos harroni të sjellë zemrën tuaj!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Duke kërkuar për diçka? Type në fjalë kyçe më poshtë

Postimet e ngjashme

Lexuesit Komente


 1. Rreze & Melanie AshShkurt 11, 2011 në 12:05 në tha:

  WOW histori e madhe!!!
  Congrats në marrjen e vizës tuaj miratuar. Dhëndër im sapo shkoi nëpër të njëjtën gjë ajo e përshkroi si shumë gjëra që ju nuk megjithatë ata nuk pyesin për fotot; ajo si ju mori koha e saj të prerë nga raundet e bukur shikuar prapa dhe ngjit pics për ta (Unë nuk jam duke thënë se ato shprehi të pyesin për to, ata thjesht nuk e kërkoni atë për ta), ajo është pyetur edhe disa pyetje të vogla dhe gjithashtu u miratua. Problemi kryesor që ne kishim ishte me djalin e saj ai është i 2 1/2 vjeç. Ajo ishte faji im si unë nuk ishte në dijeni se unë kam për të paguar tarifën e vizës për atë që kisha shikuar në të gjithë faqen e internetit të ambasadës dhe nuk mund të gjeni se ku ajo tha se unë do të duhet të paguajnë tarifën për atë. Pra, zonjat, nëse ju keni një fëmijë që do të përfshihet në K1 dhëndër tuaj sigurohuni juaj e paguan tarifën e vizës për atë apo të saj edhe.

  Këshilla ime më e mirë është që të sigurohemi që ju keni të gjitha letrat e mbushur tërësisht. Kur ne do të bisedojnë me anë të Yahoo unë do të veprojë si unë isha duke bërë intervistën dhe do të pyesni e saj në çdo pyetje unë ndoshta mund të imagjinohet. Ajo e dinte të gjitha përgjigjet dhe pastaj më shumë; Unë jam duke shkuar për të shkuar të marr e saj dhe për të sjellë atë & prapa tonë bir në 2-28-11 Unë jam i ngacmuar në mënyrë që më në fund të ketë familjen time me mua.

  Ajo që shumë prej jush nuk e di se është anë e tregimit të atyre njerëzve që janë këtu në shtetet duke u përpjekur për të marrë çdo gjë të organizuar nga paraqitja e punë letër për të marrë dhëndër gati për të shkuar në ambasadë, ajo është një proces i gjatë dhe i lodhshëm u përpjekur për të gjetur dhe të gjeni të gjitha informatat që ju do të ketë nevojë, Gjëja më e mirë unë mund të them burrat në këtë anë është të kërkoni në internet për çdo gjë që ju do të ketë nevojë. Shko në faqen e internetit për të Filipineve ambasadës amerikane, dhe të kërkoni për vizë jo-emigrimi (dokumentet e kërkuara) shkoni mbi listën e disa herë, të jenë të përgatitur për të plotësuar formularët DS-156, DS-156k, DS-157 & DS-160. (plotësoni këto forma krejtësisht) Bëni të paktën 3 kopjet e tyre dhe Fed-Ex atyre të fejuarin tuaj ajo do të marrë një minimum prej 3 ditë për format për ta bërë atë në Filipine dhe për t'u dorëzuar. Pra, sigurohuni që ju keni ato gati dhe aty përpara datës së emërimit. Ju do të gjeni në formularin DS-160 që do të thotë se ajo merr vendin e formave të tjera të, nuk besoj se ata do të kërkojnë për forma të tjera të përmendura më lart.

  Gjithashtu sigurohuni që ju keni dhëndër tuaj të marrë një minimum prej 8 style photos pasaportë, ai thotë se në faqen 3 megjithatë, se nuk është e mjaftueshme. Unë them 8 si minimum kisha fejuarin tim bëjë 10, ajo përdoret 8 total. Së bashku me fotografi për pasaportë kanë dhëndër tuaj të sjellë një flash drive USB dhe ata kanë vënë një foto stil pasaportë në atë si ju do të duhet atë për formularin DS-160 (saj kanë upload pic dhe email atë për ju). Unë gjithashtu sugjeroj që kur ju jeni të përfunduar plotësimin e email-160 DS formë vetes atë mënyrë që ju të keni atë dhe do të jetë në gjendje për të shtypur atë nga atje. Lexo me të gjitha format dhe të dyfishtë kontrolloni drejtshkrimin, datat, Emrat si çdo gabim i vogël mund të vonojë miratimin e vizave.

  Emërimi fejuarin tim ishte në 6:15 jam unë i realizuar artistikisht ajo do të jetë në dhe jashtë në asnjë kohë, nuk e tradhtoj veten sapo ata hyjnë në ambasadën ajo merr një kohë mjaft për të marrë çdo gjë bëhet, Unë nuk e kam dëgjuar nga të fejuarin tim deri në mesnatë (Ora USA) dita e emërimit të saj. Unë gjithashtu sugjeroj që ajo të lënë telefonin e saj celular në shtëpi ose në motelin, sigurohuni që ju të ngushëlluar dhëndër tuaj para se ajo ka për të shkuar për të emërimit të saj si ajo është një kohë shumë e lodhshme edhe për ata. Unë nuk jam duke u përpjekur për të të treguar askujt dhe se si ose se çfarë të bëjë vetëm duke u thënë e përvojës sime dhe çfarë kisha për të bërë për të marrë të fejuarin tim miratuar.

  I përdorur një avokat nga Ga edhe pse unë jetoj në Tx. Ata janë shumë të mirë dhe të shpejtë në marrjen e çdo gjë bëhet, gjithashtu nuk shtrenjtë, Unë mendoj se kam paguar gjithsej tyre duke mos përfshirë tarifat që duhet të paguhen në vende të ndryshme ishte vetëm nën $1000.00 Unë do të postoj info e kontaktit në qoftë se ju jeni të interesuar në duke u dhënë atyre një e shtënë në duke u kujdesur për K1 tuaj. Ata do të kujdeset mirë për ju dhe dhëndër tuaj.

  Faleminderit për leximin.
  Rreze

  Pei-Yao (Monty) Chiu, Esq.
  Monty Chiu & Associates, P.C.
  4491Peachtree Industrial Blvd., Norcross, GA 30092
  (770)416-1850, Faks (770)416-1849
  montyc@montychiu.com
  http://www.montychiu.com

Shto komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Ju mund të përdorni këto HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Searching Për më shumë informacion?check immigration status KONTROLLO STATUSI JUAJ RASTIT
Track statusin e aplikimit tuaj të emigracionit apo kërkesë për vizë.

find uscis immigration office location GJENI NJE ZYRA USCIS pranë JU
Gjeni fushën më të afërt ose zyra ndërkombëtare USCIS

schedule uscis immigration appointment Bëni një takim
Të planifikojë një takim të lirë për të vizituar një zyrë lokale të USCIS dhe për të marrë përgjigje në rastin tuaj

Kliko për Flag Translation


Edit Translation

Searching Për më shumë informacion?check immigration status KONTROLLO STATUSI JUAJ RASTIT
Track statusin e aplikimit tuaj të emigracionit apo kërkesë për vizë.

find uscis immigration office location GJENI NJE ZYRA USCIS pranë JU
Gjeni fushën më të afërt ose zyra ndërkombëtare USCIS

schedule uscis immigration appointment Bëni një takim
Të planifikojë një takim të lirë për të vizituar një zyrë lokale të USCIS dhe për të marrë përgjigje në rastin tuaj

Kliko për Flag Translation


Edit Translation

K-1 intervistës për vizë Përvoja në Ambasadën e SHBA (Manila, Filipinet)

29 prill, 2008

Këtu është Përvoja e SHBA Ambasada e mia në Filipine Manila Intervista.

Data Intervista: Janar 17, 2006

Kam qëndruar në Lotus Garden Hotel në Ermita. Kjo është ndoshta 10 minuta udhëtim taksi nga ambasada e SHBA në Manila, Filipinet. Kam qëndruar atje gjatë provimin e mia mjekësore e cila u mbajt një javë para intervistës. I liked në hotel, sepse përveç të bukur dhe të rregullt, shërbimi hotel ishte gjithashtu i madh. Ajo është gjithashtu i afërt me vendin e provimit mjekësor, vetëm një bllok nga St. Ndërtimin e luke Extension, ku ata e bëjnë provimin mjekësore për të gjitha Shtetet e Bashkuara. Aplikantët e vizave. Disa SHBA. Aplikantët për vizë qëndruar në hotel Miramar (ndodhet përballë Ambasadës së SHBA).

Unë kam qenë duke u përgatitur për emërimin tim të madh rreth 3 o’ orën në mëngjes. Unë i realizuar artistikisht ambasadës do të jetë të mbushur me njerëz. I ardhur jashtë U.S Manila. Ambasada rreth 3:40 jam dhe unë ishte e drejtë, ka pasur kaq shumë njerëz tashmë, pritjes në linjë dhe disa ulur. Kam dëgjuar disa prej tyre janë tashmë atje në fillim të 2 o’ orën në mëngjes.

Para se rojet e sigurisë le brenda ambasadës duke pritur derdhur, ata kontrolluan letrën tonë Emërimi dhe ID te vlefshme (me foto). Ai kontrollohet herë të aplikantëve emërimin shumë dhe na udhëzoi të cilat e linjës për t'u bashkuar. SHBA. Aplikantët për vizë janë rregulluar sipas kohës së tyre emërimit.

Ne ishim të ulur në të derdhur e pritjes deri rreth 6:30 siç është përcaktuar kohën tonë takim. Kur U.S. Ambasada në fund u hap, një tjetër roje kontrolluar letrën tonë emërimin dhe ID te vlefshme (me foto). Po! AGAIN. Me hyrjen brenda ndërtesës ambasadës, kemi kaluar nëpër një skaner. Ne u tha për të fikur cellphones tonë dhe u kërkua që të depozitojë telefonat për një kundër. Ata që lënë cellphones e tyre në banak iu dha një faqe cung kërkesën për të kërkuar atë më vonë pas intervistës. Unë nuk kanë për të luftuar turmës atje, sepse unë tashmë e dinte që unë kisha për të lënë telefonin tim në counter (nga leximi përvojat e kërkuesit të tjerë në internet). Kam dëgjuar ajo zgjat më shumë për të marrë atë përsëri për shkak se në qoftë se ka shumë aplikantë që të lënë cellphones tyre, ju do të duhet të presin në rradhë përsëri. Kjo është arsyeja pse unë nuk kam sjellë shumë e mia. I lënë në dhomën time hotelit.

Brenda dhomës Emigruese Viza, ne kemi qenë të rreshtuar në zonën e stendat e biletave. Atje, kemi treguar letrën tonë takim, DS 156, DS157, dhe DS156K dhe dëshminë e pagesës; sende të caktuara kërkoi pasaportën time dhe i thashë atij se ekuipazhi në Shën Luka Extension mori kur kam pasur emërimin tim mjekësore (ajo është pjesë e St. Procesi i luke që ata marrin aplikantët pasaportën dhe do t'ia dërgojë atë në ambasadë). Një tjetër U.S. Stafit të ambasadës në hyrje mori 2 grupe të DS 156 dhe 157 (kapëse grupe A dhe B) dhe DS 156K. Unë jam mirënjohës që formularët e mi ishin ngritur plotësisht deri për shkak se disa aplikantë PRANUAR format e tyre prapa dhe u pyetën për të mbushur linjat e zhdukur. Që vetëm shkaktuar vonesa më shumë për ta.

Ne u kërkuar që të ulen dhe të presin për emrin tonë që do të quhet ose në X Window ose Y. U.S Manila. Ambasada e përdorur folësit indirekte në paging për emrin tonë dhe të na drejtuar e cila dritare për të shkuar. I është dhënë numri im i emërimit cung. Kjo kohë, Unë dhe pjesa tjetër e aplikantëve duhet të qëndrojnë të përqëndruara në monitor ku ata flash numrat e së bashku me numrin dhomë fjetjeje e vogël, në të cilën aplikanti duhet të shkoni. Ne ishim të përqëndruar të gjithë në monitor, sepse numrat nuk ishin flashed ose e quajtur në mënyrë. Bordet ndezje është e vendosur në frontin ku të gjithë aplikantët kërkohet që të ulen.

Cubes të ndryshme që ne kemi nevojë për të shkuar ishin të drejtuar nga intervistues Tagalogisht. Ka një banesë-paneled xhami mes jush dhe intervistuesit. Intervistuesi Tagalogisht kontrollon dhe vendos nëse janë apo jo dokumentet tona janë të plota. Ata nuk e bëjnë vendimet përfundimtare, por ata e bëjnë përpara raportet e tyre për të konsullit. Të gjitha U.S. Aplikantët për vizë duhet të intervistuar nga ana e tyre e parë, para se të ballafaqohet zyrtari konsullor U.S.

Kur ajo ishte ana ime, SHBA Ambasada filipinase intervistuesi pyeti për dorën e saj mbi fotot tona, email, Kartat Unë kam marrë nga fejuarin tim ", Certifikata e lindjes mi, Pastrimi NBI, Nën betim of Support(noterizuar), W-2&1040 forma të (Unë kam dhënë e fundit fejuarit tim tre vjet). Si unë dorëzoi dokumentet e mia e saj ajo pyeti mua disa pyetje si;

 • emrin tim
 • Kërkuesi emrin tim
 • marrëdhëniet e mia me kërkuesit e mi
 • se si kam takuar fejuarin tim
 • kur u takuam
 • kur ishte hera e fundit u takuam
 • kemi parë njëri-tjetrin në person
 • disa pyetje në lidhje me historinë tonë të dashurisë
 • çfarë fejuarin tim’ ka për të jetuar
 • kur është e ditëlindjen e tij
 • kam takuar prindërit e tij

Ndërsa unë jam përgjigjur në pyetjet e intervistuesit e mi filipinase, Ajo ishte gjithashtu skanimit në veprat e mia letër dhe shikuar në disa nga fotot tona dhe detajet kam shkruar më poshtë secila foto. Ajo buzëqeshi në mua dhe më tha se letrat e mia ishin të plota dhe më dha një kompliment të mënyrës e rregulluar letrat e mia. Kjo ndjehet mirë duke ditur punon shumë unë do të bërë rregullimin e këtyre dokumenteve dhe pasting ato fotot. Pasi që ajo më dha përsëri disa dokumenteve, ajo më tregoi letër fejuarit tim punon shumë, folder ai ia dërgoi peticion mua dhe buzëqeshi në mua përsëri duke thënë se gazeta fejuarit tim ishin gjithashtu të plotë dhe të organizuar mirë. Ah!!!! komplimente dyfishtë. Ajo ndjehet shumë e shumë të mira. Ajo dukej miqësore dhe në humor të mirë. I guess I nuk e dha dhimbje koke saj me letrat e mia. Disa aplikantët e tjerë filipinase tha, Ata u pyetën më shumë pyetje nga intervistues tyre Tagalogisht. Unë mendoj se varet kush e trajtimit rastin tuaj. Unë jam mirënjohës që unë nuk ishte nervoz atë ditë. Unë e dinte të gjitha për të dhënat e mia dashur të rëndësishme dhe marrëdhëniet tona është e vërtetë. Unë jam duke menduar se ata e bëjnë të gjitha këto pyetje kontrolluar dhe për të kontrolluar dhe kapur marrëdhëniet e mashtrimit. Ajo më dha numrin e mia, më tha që të ulen dhe të shikojnë për numrin e mia në bordin keq për gjurmët e gishtrinjve tim. Ajo më urdhëro Good luck.

Pesë minuta më vonë, Unë u bëri thirrje për gjurmët e gishtrinjve. Ajo ishte e shpejtë. Atëherë unë kisha për të pritur sërish…presin për numrin e mia për intervistë konsulli. Unë kam qenë pak nervoz këtë kohë, sepse kam parë disa të SHBA shokët. Aplikantët për vizë qan pas vijnë nga SHBA. dhomë konsull. Më vonë numri im ishte flashed dhe unë shkova në dhomë u caktova për të shkuar. Brenda dhomës, I buzëqeshi dhe përshëndeti Konsulli amerikan, ai ishte në 40 e tij të′me. Unë u pyet për të ngritur dorën time të djathtë dhe të marrë betimin për të treguar të vërtetën. Pastaj ai më tha që të ulen dhe të kemi pasur në intervistë e duhur. Ai nuk pyeti shumë pyetje, ai e kontrolluar dokumentet e mia të parë (këto janë letrat që intervistuesi filipinase dorëzuar saj) dhe e pyeti pastaj ai më kërkoi;

 • kur ishte I dhe dhëndër tim’ flisni fundit ose pa njëri-tjetrin?

Unë i thashë atij që ne folëm në telefon vetëm lastnight para se të shkoja në shtrat. I thashë se fejuarin tim’ dhe unë nuk eveyday chat, ne e shohim njëri-tjetrin në Webcam dhe flasin në telefon gati dy herë në ditë. I pritur për pyetjen e tij të ardhshëm. Ai scan dokumentet përsëri, ai heshtje lexuar disa biseda mostër dhe e-mail ne dorëzuar, shikuar në fotot tona së bashku gjatë ,Vizita dhëndër tim dhe shikoi mua përsëri. Pastaj ai pyeti përsëri.

 • çfarë është puna dhëndër tim?
 • pyetur nëse mua dhe prindërit e dhëndër tim e kanë parë njëri-tjetrin në person

Unë u përgjigja atë për punën fejuarit tim dhe i thashë atij se unë dhe prindërit e tij nuk e kanë parë në person ende, por kemi biseduar në telefon. Unë kam qenë duke pritur për pyetjen e tij të ardhshëm, por ai nuk pyeti më. Unë kam qenë pak i befasuar, sepse shumica e kandidatëve që u intervistuan më tha Konsulli i pyeti disa pyetje. Unë besoj se ato shumë sepse shumë prej tyre desh kaq shumë kohë brenda stendat e konsullit të SHBA-së.

Ai nuk pyeti përsëri. Konsulli amerikan mori afishe e madhe diagonalisht shirita jeshile dhe e bardhë me të shkruar MIRATOHET IV, një pirg të ishte clipped në fund të dritares xhami. Ka një tjetër rafte pranë tij, por nuk e di se çfarë ato janë. Unë kam qenë i kënaqur ai mori një që thotë se miratuar. Ai tha se ne jemi duke bërë dhe më tha që të i kushtoj vëmendje të bordit keq numrin dhe të presin për numrin tim. Ai nuk më tha, nëse unë jam i miratuar ose jo, por duke parë se ai ishte miratuar gjemb mban, edhe pse ai nuk e kishte ngjit atë në dosjen time akoma më bëri të mendoj Unë jam i miratuar. E falenderova dhe u larguan nga salla. Disa aplikantët e tjerë, ato që janë ende duke pritur për numrin e tyre që do të quhet, ishin të pyesin pse unë dola nga dhoma tashmë. Intervista ime ishte shumë e shkurtër.

Dokumentet tona personale (foto, kërmill mail, fatura) u kthyen në dritare 35. Të gjitha dokumentet financiare të janë mbajtur nga ambasada amerikane. Kur u thirra, njeriu në një dritare 35 më dha aa shqip rozë dhe tha se unë kam për të vazhduar në DELBROS të paguajnë për tarifën e ofrimit të vizave. Kjo është koha që kam ndjerë lirohet dhe këtë herë unë jam i sigurt se unë jam i miratuar. Unë kam qenë aq i lumtur.

Për aplikantët e këtyre Vizave të SHBA, Nëse keni humbur duke parë gjemb ndërsa në kubike konsullit të, ju mund të provoni dhe do të marrë një vështrim të shpejtë, gjatë këtij hapi të fundit. Afishe duhet të jetë në pjesën e poshtme të mbuluar tuaj dosje. Duhet të jeni të merren në AR (Shqyrtimi administrativ), ju do të dini në këtë pjesën e fundit, si ata do të ju jap një letër që thotë se në mënyrë. Personi në këtë kundër do të ju them se ju jeni të vërtetë në Shqyrtimi administrativ dhe të presin për këshilla të mëtejshme nga ambasada.

I paguar Php315 në Ambasadën e SHBA Arka. Unë dhe disa të tjera U.S. Aplikantët e vizave ishin të kënaqur që ne u miratuan. Në pak ditë se isha e përpunimit, Unë përfundimisht takuar disa Aplikantët për vizë të SHBA në Manila. Aplikantët për vizë për SHBA atje, K-1, ose K-2 dhe aplikantët e tjerë Visa, rrugën tuaj do të kalojnë në ndërtesë ekzaminim mjekësor, ngushtë internet kafe për të hoteleve të ndryshme pranë ambasadës, ju do të takohen miqtë apo shokët si ju shkoni nëpër procesin. Pasi kam marrë K-1 ofrimit të Vizave fatura ime, Unë nxitoi prapa në Lotus Kopshti Hotel. Isha aq i lumtur dhe ishte aq i ngacmuar. Unë nuk mund të presin për të treguar fejuarin tim’ se kërkesa jonë u aprovua. Për një kohë kam menduar se unë duhet të kanë sjellë shumë e mia, por pastaj duke parë linjë të gjatë e aplikantëve në pritje për të marrë shumë e tyre prapa brenda ambasadës, Unë mendova se e mori vendimin drejtën e lënë shumë e mia në hotel.

goodluck visa interview, us visa interview manila, fiancee visa experience manila, manila visa k1 experienceUnë u miratua dhe ne fund do të jetë me njëri-tjetrin përsëri, dhe këtë herë, e saj e mban. Tre ditë më vonë, I kam vizë. Me të vërtetë, Zoti është aq i mirë!!! Kur shkova jashtë ambasadës, Unë pashë grupe të zonjat që janë në kërkim kaq të trishtuar, zbatimin e tyre u vënë në Rishikimi administrativ. I vinte keq për vonesën e dokumenteve të tyre dhe të përpunimit të vizave. Për ata aplikantë që do të ketë së shpejti intervistën e tyre, të jetë i sigurt që ju keni dokumente tuaj të plotë dhe sigurohuni që ju dini whats në formë tuaj, e di inputeve tuaj, mbani mend datat e rëndësishme dhe vetëm të jenë të gatshëm për çdo gjë intervistuesit mund të pyesin. Nuk ka asgjë për t'u frikësuar në lidhje me, sa kohë që ju e dini dhëndër tuaj / dhënat bashkëshortit dhe marrëdhënia juaj është për të vërtetë. Është në rregull të jetë nervor, por mos kini frikë. Vetëm të veten dhe mos harroni të sjellë zemrën tuaj!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nga
@
backtotop